Over ons

Smart Skills helpt (aankomende en ervaren) leidinggevenden die succesvol willen zijn in hun leiderschap. Bij onze interactieve en praktische Succesvol Leiderschap programma’s leren deelnemers om vanuit hun talenten en persoonlijke waarden te werken. Zij ontwikkelen relevante (management) vaardigheden en een effectieve mindset om hun functie of rol succesvol en met voldoening en energie uit te oefenen.

Lydia Vroegop is Managing Director van Smart Skills en zij heeft meer dan 20 jaar ervaring op gebied van management, leiderschap, audit, consultancy en advisering bij profit en non-profit organisaties. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring als (gecertificeerd) professional coach, (gediplomeerd) hypnotherapeut en trainer en is gespecialiseerd in het veranderen van mindsets.

Smart Skills is een jonge en dynamische organisatie die werkt met (freelance) trainers, trainingsacteurs, managers, coaches en mediators die allen gekwalificeerd en zeer ervaren zijn. Je kunt je voordeel doen met al onze ervaring, kennis, vaardigheden, enthousiasme en energie. Wij begrijpen jouw issues op het werk en in privé.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Bel +5999 524 4400 of e-mail info@smartskills-international.com

Reacties zijn gesloten.